Nye prioriteter ift bloggen

For noget tid siden havde jeg jo en lille “eksistentiel krise” i forhold til bloggen – skulle den fortsætte? Skulle den lukke? Havde jeg overhovedet mere at sige? Var der overhovedet mere stof at blogge om? Resultatet blev, at bloggen jo som bekendt overlevede. Den lever stadig, men præmissen er anderledes. Det handler ikke længere udelukkede om studieliv og gode råd hertil, men måske mere og grænselandet mellem at være ung studerende til “voksenlivet”, det venter på den anden side. Jeg synes ikke rigtig jeg fik hele denne diskussion rundet ordentligt af, så here it comes.

For et års tid siden havde jeg faktisk ret store ambitioner på bloggens vegne. Jeg ville gerne have at den skulle vokse, og jeg havde lyst til at bruge meget tid på det. Måske var det som en konsekvens at at blogland er blevet meget polariseret – enten driver man en flot kommerciel blog med mange læsere, eller også har man en lille halvdårlig blog, som kun ens venner læser. Hvem gider være i den sidste kategori? Jeg mener jo selv, at jeg har opbygget et ret fint og flot lille sted i en krog af internettet.

Men nu har jeg det sådan, at bloggen er hvad den er og ikke spor mere. Det gør ikke noget at læsertallene ikke svarer til hvad der bor i en større provinsby. Det har jeg det efterhånden fint med, for det er ikke det, der er vigtigt. Det vigtigste er, at jeg synes det er sjovt. Derfor er præmissen for bloggen også anderledes nu. Jeg har ikke et mål om at udgive et indlæg hver anden dag mere. Med mindre jeg har lyst. Nu skriver jeg bare, når jeg har noget på hjertet – om det så er én gang om ugen eller fire gange om ugen gør ikke så meget for mig.

Hvis du har ris, ros eller en kommentar, er kommentarfeltet og indbakken som sædvanlig altid åben 🙂2 thoughts on “Nye prioriteter ift bloggen”

  • Det lyder dejligt, at du fortsætter bloggen på dine egne præmisser:-) Jeg oplever faktisk selv, at jo oftere jeg skriver blogindlæg, jo flere idéer får jeg! Har du det ikke sådan? Jo længere, der går mellem mine indlæg, jo mindre motiveret bliver jeg! Sådan har jeg det også, når jeg skriver bøger, faktisk.
    God skrivelyst:-) Mange hilsner Camilla/Fabelmor

    • Nej, sådan har jeg det ikke. Jeg bliver motiveret, hvis jeg har noget på hjerte og der er noget der optager mig. Det kan der jo af gode grunde ikke være hele tiden 🙂

Skriv en komentar