Om voksenarbejde og første uge i praktik

vejle

Hej bloggen (sagt i bedste Anders Breinholt stil 😛 )

Det er ved at være lidt tid side jeg sidst har checkket ind her på domænet. Jeg er jo startet i praktik i Vejle, og det har været en spændende uge. Der er meget nyt, men jeg synes da så småt at jeg er ved at finde min plads. Den største udfordring er at vænne sig til, at stå på egne ben og være alene. Hele alene er jeg jo ikke, for er der jo også mange andre i afdelingen, men det at sidde alene med sin opgave og alene på kontoret er lidt underligt. Jeg er jo vant til at sidde sammen med min gruppe og diskutere. I lang tid. Voksenarbejdet er noget andet. Og så skal jeg lige tilbage i pendlerrutinen og vænne mig til at stå op 5:30 igen. Igår var jeg så træt, at jeg faldt i søvn, da vi så serier og måtte gå i seng kl 21:15.

Jeg tror det bliver et spændende semester, med mange forskellige opgaver, hvor jeg får testet, hvad jeg egentlig har lært gennem fire års studier. Og ind til videre har jeg da ikke følt mig som en komplet idiot endnu, så lidt må jeg da have lært 😉 Min vejleder – som har samme uddannelse som mig – siger også at det er verdens bedste uddannelse, og det kan jeg da kun give ham ret i!

Det var en kort check in fra mig. God weekend.

 Skriv en komentar