Kommunalarbejder in spe

Der er lidt stille herinde, men det meste af min tid går altså med praktikken. Det er jo et fuldtidsjob og så kommer der jo også lidt transporttid oveni hatten, så jeg er ofte ret sent hjemme. Ikke at det skal lyde som en klagesang, for jeg har selv valgt det. Og jeg er glad for at jeg tog det valg, for jeg synes altså at jeg har scoret mig en ret cool praktikplads.

Jeg har efterhånden fundet min plads i organisationen og blevet fortrolig med det meste. Selvom jeg stadig bliver pinlig glad over at få en mail og mødeindkaldelser. Det er bare meget voksent! Især da jeg i dag skulle indkalde til et møde. Noget andet jeg også er blevet pinligt glad over, er når jeg bliver spurgt om vej. Jeg tager det som en kompliment, for det må betyde, at jeg ligner en der passer ind og ikke bare en 9. klasseselev i erhvervspraktik. Det er stort, når man lider lidt at babyfacesyndromet 😛

Det går også bedre med trætheden. Jeg hænger i hvert fald lidt bedre sammen, og det er en my mindre slemt at stå op 5:30, selvom det nok aldrig bliver en sand fornøjelse. Alt i alt går det egentlig meget godt, og jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg har valgt tage i praktik fremfor universitetets trygge rammer.

 Skriv en komentar