Turen går til Budapest

Jeg har besluttet mig for, at bloggen lever videre, for jeg kan mærke, at jeg ikke er helt klar til at give afkald på denne lille side på internettet, som jeg har formet og bygget. Så må vi se hvilket indhold der kommer. Af samme grund har jeg valgt at omdøbe min blog, så det ikke er en blog om studielivet, men en livsstilsblog. Ikke at det nødvendigvis får nogen stor betydning, men så er rammen lidt bredere 🙂


budapest

Det var slet ikke det jeg egentlig ville fortælle, for indlægget skal handle om sommerferien. Jeg har et stykke tid sagt til min kæreste, at jeg ville på ferie i år. Koste hvad det vil. Jeg var villig til at rippe kontoen for at komme afsted, for det er jo den sidste lange ferie vi har. Der har været fart på det sidste års tid og det samme kommer til at gælde for det år der kommer, så jeg trænger virkelig til ferie og til at komme ud og opleve noget nye og spændende.

Jeg var lidt hooked på to destinationer: Amsterdam eller Budapest (eller et spaophold). Det var et gedemarked at finde rundt i priser, flybiletter, hvad er inkluderet og hvad er ikke, men det lykkes til sidst ved hjælp af FDM travel. Vi endte med at vælge Budapest fremfor Amsterdam, da alting er billigere i Budapest. Det gav os også lidt ekstra råderum til at købe nogle “ordenlige” flybiletter. Man kan flyve ret billigt og direkte til Budapest, men det er med Ryanair. Så vi valgte den mere besværlige og dyre løsning i stedet for, hvilket betyder at vi skal mellemlande og at rejsetiden bliver en del længere. Hvad gør man ikke for at slippe for at støtte Ryanair og deres elendige arbejdsforhold? (Man er vel lidt miljøskadet af sit studie 😉 )

budapest

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme afsted – jo mere jeg googler byen, jo mere glæder jeg mig, og jo mere vokser listen med ting jeg gerne vil se eller opleve. På listen står allerede:

  • Varme bade – det ser virkelig skønt ud, og jeg ville jo også gerne på spaophold og få løsnet lidt op, så det er vel to fluer med ét smæk.
  • Michilinrestaurant (evt Costes Downtown) – det er utroligt billig og når man nu har muligheden, så skulle man da være et skarn, hvis man ikke greb den.
  • Kanalrundfart på Donau-floden – jeg synes jeg har læst noget om, at man kan komme ud og sejle på Donaufloden og de byen fra vandsiden, også om aftenen.
  • Mazel tov – her skulle man vist kunne få utrolig lækker og lokal mad.

Har du et godt tip til Budapest?

 Skriv en komentar