Jeg er ikke sikker på, at jeg har mere at sige

Lige for tiden tumler jeg lidt med nogle overvejelser om, hvad der skal ske med bloggen. Skal jeg fortsætte? Skal jeg bruge mere tid på den? Har jeg overhovedet mere at sige? Jeg ved det ikke. Jeg er ikke sikker på, at jeg har mere at fortælle. Bloggens omdrejningspunkt er jo været livet som studerende, og mit studieliv i gængs forstand er slut. Jeg har et år tilbage, som kommer til at bestå af praktik og specialeskrivning, og så er studielivet slut. Jeg er ikke sikker på, at jeg har flere gode råd, flere kritikpunkter, eller flere holdninger at dele ud af. Jeg synes at jeg har slået min holdning fast: 1) Karaktersystemet er arbitrært og måske skal man ikke lægge så meget i de tal man får og 2) det er okay at føle sig presset, for det er en naturlig del af at være studerende.

Samtidig er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at det ikke er en af Danmarks største blogs jeg driver. Jeg gør det fordi jeg har (eller havde?) noget på hjertet, og det er dét, der er drivkraften. Ikke hyppigheden af indlæg og en masse samarbejder. Det kunne selvfølgelig være en spændende del af blogverdenen af udforske, men det kræver også mange ressourcer at drive en blog på den måde. Blogland er efterhånden blevet temmlig polariseret – enten er man “fuldtidsblogger” eller også har man en “hyggeblog”, hvor man skribler lidt om stort og småt.

Jeg har forsøgt at tage nogle at det lidt tungere emner op på min blog (eks: Man dør ikke af at få 4, Hvordan vælger man den rigtige uddannelse, Er det cool at have travlt mf.), men det er også klart de mest vanskelige indlæg af skrive, og man kan jo ikke blive ved med at dele ud af holdningerne på ét område. Der kommer jo et naturligt overlap, hvor det efterhånden må stå klart hvad holdningen er. Godt nok fremmer gentagelse forståelsen, men det giver jo ikke mening at blive ved med at udbasunere den samme holdning igen og igen. Det er der ikke noget nyt i. Eksempelvis tror og håber jeg at det står ret klart, at min holdning til karakterer er, at det er arbitrært og at man ikke skal lade sig slå ud af et “dårligt” tal. Det handler om at gøre sit bedste og gøre det man er god til.

Så det er altså her jeg står pt. og årsagen til, at det ikke er så meget aktivitet på bloggen. Jeg er simpelhen ikke sikker på, at jeg har mere at sige. Jeg ved ikke, om jeg har mere at dele ud af. Om bloggen lukker, kan jeg ikke svare på endnu – det afhænger naturligvis af, om jeg har mere på hjertet. Og er det er også lidt undeligt, hvis dette lille sted på internettet skal lukke og forsvinde. Jeg har brugt ret meget tid på at få bloggen til at se pæn ud og fungere, og tanken om at det bare er “væk” er lidt underlig. På den anden side, skal man også stoppe mens legen er god og inden det kører ud af en tangent, for jeg er ret bevidst om, at bloggen ikke skal overleve for enhver pris.

Som altid hører jeg gerne fra jer, hvis i har kommentarer/ris/ros eller andet – kommentarfeltet og mailen er som altid åben 🙂

God sommer!4 thoughts on “Jeg er ikke sikker på, at jeg har mere at sige”

 • Hej:-) Det er jo vigtigt at du stadig har lyst til at blogge, ellers er der ingen grund til at fortsætte bloggen. Men jeg tænker ikke, at du behøver at lukke bloggen, fordi du stopper med at studere. Selvom du måske ikke helt ved, hvad du kommer ud til, er det vel også noget, som dine læsere gerne vil følge! Men det kan være, at der så er ting, der vil ændre sig, en ny retning på bloggen … Nå, bare nogle tanker:-) Mh Camilla

 • Du skal naturligvis gøre lige netop det, som er mest rigtigt for dig! Har du ikke mere at sige, så er det sådan, det er… Men jeg tænker også, at der er stor sandsynlighed for, at du kommer til at have mere sige – bare om noget andet;-) Omdrejningspunktet på bloggen er vel ofte dit omdrejningspunkt i livet, og det skifter jo! Så måske du lige pludselig brænder for at fortælle noget nyt… Så du kan jo lade bloggen udvikle sig med dig, eller stoppe og så starte en ny, hvis du lige pludselig fortryder!
  Jeg har været glad for at læse med, og hvor er det et godt billede øverst i indlægget;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  • Tak for de søde ord, Laura. Det er dejligt at høre, at du har været glad for at læse med!
   Nu må vi se hvad der sker, det er jo ikke noget der er endeligt. Jeg må overveje, hvad næste skridt er, og om bloggen skal med

Skriv en komentar