Fra studieliv til “voksenliv”

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak for jeres respons på mit seneste indlæg. Jeg har fået en masse virkelig søde kommentarer og tak for dem. Mange har skrevet, at hvis jeg ikke har lyst til at blogge mere, så bør bloggen nok lukke. Og ja, det er jeg enig i, men det er ikke der problematikken opstår. Jeg har lyst til at blogge. Jeg har lyst til at skrive. Jeg har lyst til at arbejde videre med dette lille hjørne af internettet, som jeg har bygget.

Problemet er indholdet. Hvad skal bloggen fyldes med? Hvad skal jeg skrive om? Og det er her, hvor jeg pt. ikke er sikker på, at jeg har mere at sige. For studielivet er jo slut og det var jo netop det, som var denne blogs niche. Hvad gør man så? Nogle søde læsere skrev til mig, at bloggeres liv udvikler sig, hvilket smitter af på bloggen, så når mit liv udvikler sig fra “studieliv” til “voksenliv/poststudieliv”, så kunne det være, at det var inspiration til nyt indhold. I har ret!

Lige nu overvejer jeg, om bloggen skal med ind i mit “voksenliv”. Vil i gerne læse om overgangen fra studieliv til voksenliv? Vil i gerne følge med i den udvikling der kommer til at ske, når studielivet lakker mod enden? Jeg vil meget gerne høre jeres tanker om dette, og hvad det er I godt kan lide at læse om her på bloggen! 🙂

 2 thoughts on “Fra studieliv til “voksenliv””

  • Det kunne da være meget spændende at følge med i hvordan du tackler det nye voksenliv. Selvom jeg selv blev færdiguddannet sidste år, hvor jeg derefter flyttede til Amsterdam for at arbejde, tænker jeg alligevel, at det kunne være rigtigt interessant at få din vinkel på denne omvæltning. Og tillykke med uddannelsen! (:
    Camilla | http://cammi.dk

    • Sikke spændende at bo i Amsterdam! Alt ser bare så fint ud dernede – som revet ud af et instagrampost 😛
      Og tak for din respons, det er jeg virkelig glad for. Jeg er dog ikke helt færdig med uddannelses endnu, men studielivet i gængs forstand er slut, da jeg blot magler ét semester i praktik og specialet.

Skriv en komentar