6 free printables / print-selv-plakater

Pinterest må være et af mine yndlingsmedier, for man kan altid finde inspiration, hvad enten det er yogaøvelser eller gratis plakater (eller free printables, som det jo også kaldes). Det er jo skønt, hvis man lige står og mangler lidt kulør på væggene. Selvom det efterhånden er fem måneder siden vi flyttede ind i vores lejlighed i Århus, så er væggene dog stadig bare, men jeg har planer om, at vi skal have en galleriliste med en masse flotte plakater. Så kan man altid skifte dem ud og lave en ny “udstilling”. Jeg synes især flamingoerne er fine – de minder mig om de vans sko jeg fik til min blå mandag, som jeg nærmest sled op.

Download plakaterne her: Just brew it  //  Coffee before talkie  //  Flamingoer  //  Planter

Du kan også downloade nogle af mine plakater gratis lige her

 Skriv en komentar