Yoga // En opfølgning

Billede fra pinterest

Det er snart et par måneder siden jeg søsatte projekt yoga. Det gik godt i starten, så døde det lidt ud da jeg fik travlt med projektet. Der prioriterede jeg klart søvn over yoga. Men nu hvor tiden igen er på min side, så har jeg taget det op igen. Og det er virkelig rart. Det er stadig solhilsner jeg gør mig mest i, for det er en relativt nem kombination af øvelser, hvor hele kroppen bliver strukket igennem.

Læs også: Yoga er det nye sort

Jeg er begyndt at følge en ret sej kvinde fra USA, som hver tirsdag deler tips til, hvordan man udfører positionerne korrekt. Det er ret spændende at lade sig inspirere af hende og forfine teknikken. Ikke at jeg på nogen måde er blevet vanvittig dygtig til det. Jeg er stadig meget stiv i kroppen, og min holdning er stadig ikke helt god. Men det bliver bedre og bedre for hver gang og jeg synes faktisk jeg er blevet okay god til trods for mine meget stive ben 😛

Det går stadig bedre med mine gamle skader, hvis jeg bevæger mig. Hvis ikke, kan det godt gå hen og gøre forfærdelig ondt. Min nakke driller mig stadig, så jeg må snart se at få gjort noget ved det, for det er jo ikke holdbart i længdenSkriv en komentar