Sommerferielæsning

Det er sommeferie og endelig tid til at læse andet en pensum og tekster til projekter. Jeg har samlet lidt bøger sammen, som jeg gerne vil læse i løbet af sommerferien. Og som den opmærksomme læser jo har bemærket, så er der også tre faglitterære bøger om innovation og designtænkning. Sidstnævne fik jeg lyst til at dykke ned i som følge af den konference jeg var på, hvor design blev fremhævet som en god løsningsmodel på komplekse problemstillinger. Jeg synes det vildt spændende og overvejer at skrive speciale om noget i den retning.

Men det er jo også sommerferie og specialet er først i det nye år, så derfor er der også et par helt almindelige skønlitterære bøger. Efter dig har er jeg faktisk begyndt på før, men blev aldrig færdig med den. Den starter lidt kedeligt synes jeg, men nu bliver jeg altså nødt til at finde ud af hvad der sker med Lou. Natportieren eller the night manager så jeg på cmore og den er virkelig god (kan klart anbefales), så det er oplagt at læse bogen og få lidt flere detaljer. Bridget Jones’ baby er meget nemt læst og måske en perfekt bog at begynde med. Den er hurtigt læst og ret morsom.

Hvilke bøger er på din liste?Skriv en komentar