På konference

Dette indlæg brude måske markeres med en nerdalert alarm. Det handler nemlig om den konference jeg var til i onsdags. Det lyder virkelig af noget, og jeg følte mig da også en smule vigtig, da jeg fik udleveret en keyhanger og et stort skilt med mit navn på. Konferencen handlede om social impact og hvordan man kan designe velfærd, og var en del af Design Week Koldning. Den primære målgruppe var ansatte i kommunerne eller innovationsenheder, og gæstelisten bestod da også hovedsageligt at medarbejdere fra Kolding Kommune.

Når jeg alligevel gerne ville med, så skyldes det dels det den profil jeg har valgt for min kandidat. Jeg har jo valgt at specialisere mig i samskabelse og innovation, og derfor var det oplagt at tage med på denne konference og få inspiration. Der er jo ikke ligefrem det man bliver undervist mest i på universitetet. Og så var det også en oplagt mulighed for at blive inspireret til specialet. Godt nok er det først til februar at det skal skrives, og inden venter en spændende praktik, som jeg glæder mig meget til. Men allerede i januar skal der dannes grupper og afleveres en udførlig synopsis for specialet. Derfor tænker jeg, at det er godt at have bare en lille idé om det nu. Der var masser af inspiration at hente i onsdags, og jeg har da allerede noteret et par idéer.

Jeg vil klart anbefale andre at tage på sådan en konference, hvis der er et emne der interesserer jer. God nok er det ikke gratis, men jeg synes denne konference var alle 500 kr værd, da jeg blev inspireret, blev klogere, fik en bog med hjem og fuld forplejning en hel dag.

 Skriv en komentar