Halløj fra sommerferie-/post eksamensboblen

Det er længe siden jeg har tjekket ind her på domænet. Det kom lige en eksamen snigende, som tog en del energi, hvilket der i forvejen ikke var så meget af. Sådan er det jo, når man kommer hen sidst på året. Men nu er eksamen veloverstået, og jeg har SOMMERFERIE! Av min arm det er skønt. Det er præcis, hvad jeg trænger til efter et år med ret meget fart på. Et godt år, hvor jeg startede på kandidaten, og nu kan kalde mig 80% cand.scient.adm. Der er kun ét år tilbage!!

Jeg er stadig ret træt efter eksamen og post eksamensblues har da også ramt mig et par gange. Kender i den følelse? Når man har afleveret eller færdiggjort noget, man har arbejdet på i lang tid, så kan det føles lidt tomt og trist efterfølgende. Hvad skal man så bruge sin tid på? I den her uge har jeg mest af alt fået “sovet den ud”. Det er virkelig skønt endelig at kunne. Og så har jeg set urimelig mange afsnit af Modern family, mens jeg har ligget på sofaen. Men hvis man ikke skulle sove længe og se serier i sommerferien, hvornår skulle man så?

Det er virkelig skønt at have tid igen og ikke at skulle op 5:30 for en stund. Forhåbentlig bliver vejret også snart sommerligt – så bliver det ikke meget bedre 🙂Skriv en komentar