God kaffe fra NORU + rabatkode

Indeholder reklame  // Kaffen er modtaget i gave

noru kaffe

Det er svært at forestille sig noget værre end at løbe tør for kaffe. Når det først er blevet en del af rutinen er det svært at undvære. Og hvis man først har fået smag for kvalitetskaffe, så er det endnu sværere at gå tilbage til den almindelige slavekaffe, og som i måske har bemærket, er jeg blevet ret glad for at drikke god kaffe – så meget at der på min lightbox pt. står Always drink coffee 😛

Efter at have drukket lidt for meget kaffe under slutspurten af projektskrivningen holdt jeg en lille pause. Da lysten til kaffe igen vendte tilbage, skulle det være ordenligt. Og det betyder lækker stempelkaffe og kaffe i mine fine pour over karaffel (som jeg viste her) med lækker kaffe fra NORU, hvor man kan købe kaffe på abonnement.

Jeg har fået tilsendt startpakken fra NORU, som indeholder smagsprøver på tre forskellige varianter og en kaffekværn. Kaffeoplevelsen bliver bare en hel del bedre, når man selv står og maler bønnerne og duften fra kaffen breder sig. Det gør det hele lidt mere lækkert. Og stempelkaffe smager altså bare bedre end almindelig filterkaffe. Der er meget mere smag og dybde. Det er kaffe, der skal nydes.

noru kaffe

Det var supernemt at bestille kaffen på NORUs webshop. Den er simpel og ligetil – præcis som det skal være, når man køber noget på nettet. Pakken kom hurtigt og jeg blev virkelig glad, da jeg fik den. Ikke nok med at den vær spækket med lækker kaffe, så lå der også en lille fin hilsen og en guldkaramel. Det kalder jeg service!

Kaffen smager skønt, og jeg vild med, at man har mulighed for at prøvesmage de forskellige varianter, så man kan finde sin favorit. Jeg synes alle tre slags har en god smag, hvor man virkelig kan smage kaffen men uden at det bliver bittert eller surt. Det er kaffe, som man skal smage på og ikke bare hælde ned for at blive kvikket op. Kaffekværnen er også nem at betjene, selvom det dog skal nævnes, at jeg ikke har synderligt meget erfaring med det. Derfor kan jeg ikke kan udtale om den er god eller dårlig. Men til mit behov fungerer den superfint og den er nem at anvende. Jeg synes NORU er en superfint koncept, hvor man kan finde sin favoritkaffe og få den leveret til døren, så man aldrig løber tør. Whats not to like? 🙂

RABATKODE

Hvis du benytter koden: ChristinasKaffe, når du bestiller kaffe på NORUs webshop for du 50% rabat på den første abonnementslevering. Det gælder både for the og kaffeSkriv en komentar