I er sgu søde!

Den sidste tid har jeg fået rigtig meget positiv respons på bloggen. Flere har sagt, at de godt kan lide mine indlæg, og især dem der er lidt dybere og lægger op til debat som eksempelvis Er det cool at have travlt og Derfor er det ikke fedt at få 12. Jeg er virkelig glad for denne respons. Især lige nu, hvor jeg måske ikke bruger så meget tid på bloggen og den ikke får helt så meget opmærksomhed. Jeg er glad for at I tager pænt imod mine holdninger. Det er jo altid lidt med rystende hånd, når man trykker udgiv på et indlæg med et lidt kontroversielt emne. Hvad nu hvis at nogle bliver sure eller misforstår en?

Når det er indlæggene der lægger op til debat og med lidt tungere emner der er mest populære, så håber jeg, at det er fordi det vækker nogle tanker, når I læser det. Disse indlæg er dog også sværere at skrive for mig, fordi det kræver at jeg blotter min holdning og går lidt dybere ind i et emne. Selvom jeg har mange holdninger (det får man nemt på mit studie 😉 ), så har jeg jo ikke en væsentlig mening om alt. Jeg forsøger at lave en blandning at de lidt tungere emner og nogle lidt mere let fordøjelige indlæg. Der skal være lidt af begge dele, selvom det nogle gange da ville være lettere at være modebloggere og “bare” tage billeder af sit outfit og så var det et indlæg, selvom der selvfølgelig også ligger meget arbejde bag denne form for indlæg.

Som altid kan i bare melde ind, hvis I har noget i går og undrer jeg over, et spørgsmål eller et enme i gerne vil have at jeg tager op. I kan fange mig på cn@christinan.dk, i kommentarfeltet eller på de sociale medier under @christinandkSkriv en komentar