Done!

Det her været lidt stille her den seneste uges tid. Jeg har simpelhen haft travlt med projektet, som vi satsede på skulle være færdig i dag, fredag. Men det endte med, at vi var færdige allerede i går. Det var skønt. Faktisk synes jeg resultatet endte med at blive ret skarpt, men nu må vi se hvad dommen er, om et par uger, når det skal forsvares.

I dag er min første rigtige fridag i lang tid, og det er skønt. Men når man har udsat sig selv for alt for meget stress i lidt for lang tid, så betaler man også prisen, når man er færdig. Traditionen to er jeg blevet småsløj, men sådan er det. Så i dag i foregået i et langsomt tempo, hvor det eneste produktive jeg har lavet er det nye design på bloggen. Hvad siger i til det? Jeg har længe gerne ville skrifte det ud med et mere “margasin-agtigt-tema” og nu fandt jeg endelig et smukt et, som også fungerede. Hvis der er nogle problemer, så råb endelig højt 🙂

Jeg håber i har haft en skøn dag i det gode sommervejr.Skriv en komentar