8 finurligheder om mig

#1 Der er mange der tror, at jeg hedder Stinna lige når det møder mig. Jeg ved ikke om det er fordi jeg mumler meget, når jeg siger mit navn, så de ikke lige får den første del med. Det værste er, at jeg bliver nødt til at rette dem ved at sige mit navn på en træls overdrevet måde – CHRIstina.

#2: Jeg lærte at drikke kaffe, fordi min daværende studiegruppe og jeg et par gange havde fået en kaffe med bailey på en snusket bar. Da vi på rusturen igen fik en for at holde varmen (det var i oktober måned), men til sidst måtte droppe bailey’en, blev det til sort kaffe. Nu skal der dog helst lidt mælk i 🙂

#3: Jeg har vist fortalt det før, men jeg har ikke noget kørekort i en alder af 24 år. Det har egentlig aldrig været nødvendigt, og så synes jeg, at det var lidt for dyrt at have en ubrugeligt kort i pungen. Men nu hvor jeg er færdiguddannet om et år (!!) tænker jeg, at jeg skal have et kørekort, så jeg kan køre på arbejde, hvis der er langt eller offentlig transport bliver lidt for kompliceret.

#4: Jeg vil virkelig gerne på ferie i denne sommerferie, som jo egentlig er min sidste lange ferie. Lige nu står Hamborg ret højt på listen – har i nogle tips til denne by?

#5: Jeg fortæller faktisk sjældent folk, at jeg har en blog. Faktisk er jeg ret anonym omkring den, og jeg ved faktisk ikke helt hvorfor. Måske fordi at jeg ikke identificerer mig med den gængse bloggerstereotyp?

#6: Jeg synes Welsh corgi hunde er noget af det mest nuttede med der små korte ben., og jeg elsker når én af de mange hundevideoer i med facebookfeed er med denne race. De er simpelthent bare så nuttede.

#7: Det går ikke så godt med det yoga lige i tiden. Der er to uger tilbage af projektperioden, så det begynder at være lidt pres på. Når det kombineres med pendling og et vækkeur der ringer 5.30, så er det ikke lige yoga, der står øverst på min liste. Selvom jeg burde. For min nakke er gået amok, og det gør så urimeligt ondt.

#8: Apropos ovenstående, så anser jeg ikke mig selv for at være den pivet type og ofte tænker jeg “det går nok over”, hvis helbredet skrænter lidt. Men min nakke er ved at tage livet af mig i disse dage, så når projektet er afleveret, må jeg få gjort noget ved det. Det er vist også på tide nu her efter snart 9 år.Skriv en komentar