På kanten af voksenlivet

Pour over coffee maker fra Bodum

Da jeg afleverede min eksamensopgave i morgen, var det den sidste skriftlige eksamen i min studietid (såfremt den er bestået). Før påske havde jeg min sidste forelæsning. Og nogle uger før det landede jeg den perfekte praktikplads. Mit studieliv er snart slut, og jeg begynder at kunne se en ende på det. Det er vildt. På en og samme tid synes jeg det er hundrede år siden jeg flyttede til Aalborg og startede på universitetet og som om det var igår.

Men nu er det altså snart slut. Jeg ved hvad jeg jeg skal efter sommerferien, når jeg tager i praktik. Jeg ved at jeg efter nytår skal skrive speciale og jeg kender allerede temaet. Jeg ved faktisk hvad jeg skal lave det næste år. Og så er det slut. Hvad skal man så? Være voksen og have fuldtidsjob forhåbentlig.

Det er en lidt underlig følelse at kunne se en ende på studielivet og se konturen af voksenlivet, som venter lige om hjørnet. Så skal man til at identificere sig selv om noget andet end studerende. Hvad er man så?

Hvad tænker du om at blive færdiguddannet? 2 thoughts on “På kanten af voksenlivet”

Skriv en komentar