Iskaffe // Light versionen 

… altså ikke light som i reduceret sukkerindhold og fyldt med kunstige sødestoffer. Men light som i ikke-luksus udgaven. Generelt afskyr jeg ordet light, fordi det giver en illusion af at produktet skulle være meget sundere end den almindelige udgave.

Men nok om det, det var slet ikke det, som det skulle handle om. For et lille års tid siden delte jeg en opskrift op på en lækker iskaffe med vaniljeis. En rigtig luksusversion. Det er ikke lige hver dag man har tid til at stå og lave den, men så kan man jo lave en light-version.

Iskaffe // Light versionen
  • 1 tsk instant kaffe eller kold kaffe
  • 2-3 dl mælk alt efter glassets størrelse
  • 1 spsk brun farin
  • Isterninger

Opløs instant kaffe i et glas (eller brug kold kaffe) Når instant kaffen er opløst tilføjes brun farin og der røres rundt til denne også er opløst. Tilføj mælk til glasset er fyldt. Smag til med sukker/kaffe og tilføj til sidst isterninger og et sugerør.Skriv en komentar