Nyt ur fra Rosefield

Rosefield

Ur: The Tribeca fra Rosefield

Uret her er faktisk min fødselsdagsgave fra min kæreste og fra mig selv., da jeg fyldte år først i marts. Jeg havde jo egentlig et fint lille ur fra ASOS, men det begyndte at gå i stå af og til, og det er jo lidt problematisk. Måske var det fordi, at uret kun kostede 150 kr., så jeg måtte jo finde et nyt og ofre lidt mere denne gang. For jeg savnede et ur. Det er bare lidt nemmere at kigge på sit ur end at hive telefonen frem hele tiden.

Jeg faldt faktisk over mærket Rosefield på facebook og blev straks forelsket i deres simple designs. Wow, de ure er virkelig flotte. Jeg blev dog lidt mistænkelig, da jeg gik ind på hjemmesiden, da den er ret dårligt oversat til dansk, og da leveringen viste sig at tage lidt længere end de først have givet udtryk for på hjemmesiden, var jeg lige ved at tro at jeg blev snydt. Men uret kom frem i den fineste lille æske og det var lige så flot som jeg havde håbet. Jeg er virkelig glad for det, og kvaliteten er god.Skriv en komentar