Aldrig har jeg været så godt med

Det er længe siden, at jeg har været så godt med, når det gælder pensum. Jeg plejer altid at have et lille hængeparti. Men det er slut nu, hvor jeg er begyndt at pendle. Hver dag får jeg foræret 3 timer i toget, hvor der er ikke er særlig mange andre muligheder end at læse. Så det gør jeg.

Jeg læser stort set en tekst hver eneste togtur. Nogle gange hører jeg en podcast i stedet for, hvis jeg er træt, eller er så godt med, at jeg ikke nødvendigvis behøver at læse lige nu, men har tid til at udskyde det. Det er virkelig rart. Og jeg læser faktisk rigtig godt om morgenen. Der er ikke så meget andet, der fylder så tidligt.

Det gælder om at finde det positive. Så selvom det er lidt træls samlet set at have over 4 timers transporttid hver dag, så kan man bruge dem ret godt. Jeg er virkelig glad for at læse på min iPad (air 2, hvis det har nogens interesse 😉 ), når jeg sidder i toget. Det er nemt og fylder ikke så meget som computeren. Generelt er det bedst at læse elektroniske tekster i toget, da overstregningerne godt kan blive lidt ujævne, for at sige det mildt, i en fysisk bog.

God weekend ☀️Skriv en komentar