Århus


Det er ved at være en del dage siden jeg sidst har skrevet noget her på domænet. Jeg har haft travlt med at flytte til Århus, komme på plads, passe mit studie og pendle. Overskudskontoen har et beskedent minus, men det er ved at vende.
Det gik godt med at komme til Århus og det er dejligt at være tilbage. Dog kan jeg godt føle mig lidt fremmed i min egen by somme tider. Det er som om, at der er et slør af fremmedhed, selvom jeg efter 20 år i byen burde kende den ret godt. Jeg ved hvor alt er og det meste ligner sig selv, men alligevel er det ikke helt det samme. Det er en lidt speciel følelse, men det kommer nok med tiden.

Udsigten fra gårsdagens togtur

Det med at pendle går faktisk ret godt. Jeg får brugt tiden ret fornuftigt. Om morgenen læser jeg (undtagen når jeg tager toget 5:51, så er jeg altså en kende presset). Jeg koncentrerer mig super godt om morgenen, selvom jeg ikke vil betegne mig selv som udpræget morgenmenneske. Om eftermiddagen læser jeg faktisk også tit eller sidder med min iPad/computer og får ordner nogle ting.

Det var et kort check in fra mig. Hav en dejlig solrig tirsdag ☀️Skriv en komentar