Podcasts // Hvilke lytter du til?

Om en månedstid begynder min tilværelse som pendler og jeg tænker det er en oplagt mulighed for at få lyttet til podcasts, mens jeg sidder i toget og arbejder. Jeg kan ret godt lide at høre det. Det er rart, når man har lyst til at lytte til andet end andres folks smalltalk, men musik bliver for voldsomt. Og så kan man jo blive klogere undervejs. Hvis i har nogle tips til gode podcasts, så meld gerne ind i kommentarfeltet 🙂

Høretelefoner fra bluvi.dk (affiliate link)

Podcasts jeg lytter til for øjeblikket:

Borgen unplugged:
Min absolut yndlingspodcast om politik. Hvis man interesserer sig for politik og politiske analyser, er det virkelig en god podcast med mange spændende perspektiver. Hvis man ikke interesserer sig så meget for politik er det nok nærmere en godnathistorie 😉

Martiny Podcast:
Jeg har i efteråret hørt næsten samtlige afsnit af megaseje Emma Martinys podcast. I første sæson talte hun med mange bloggere og andre seje entreprenante typer, og der er en masse inspiration at hente. Nu er anden sæson så lige startet, og jeg glæder mig til at høre mere til Emma Martiny.

Anders og Anders Podcast:
Dengang jeg fik min første iPod nano, som jeg købte for mine konfirmationspenge, hørte jeg utallige afsnit af De sorte spejdere. Så da de igen gik sammen i en podcast, måtte jeg høre det. Det er en hyggelig podcast – det er vist meget beskrivende. De to gamle venner snakker bare og pludselig er der gået 1,5 time.

Her går det godt:
Det bedste radioprogram der har været på P3 må have været Monte Carlo. Der var så mange interne jokes i det program at man skulle indvies i klubben for at forstå det. Det var virkelig godt. Så lukkede det og nu er Esben og Peter genopstået i podcastformatet. Indtil videre har de lavet tre episoder, og jeg synes det er godt.

Eksistens på P1:
I den lidt dybere ende er P1 programmet Eksistens, som handler om filosofi og alverdens problemstillinger. Nogle gange er det ufattelig langhåret og kedeligt. Andre gange er det super spændende – det handler bare om at finde de episoder, som handler om et interessant emne.

Hvilke podcasts hører du?Skriv en komentar