Min julegave til mig selv + lidt om mit 2017

Godt nytår først og fremmest. Jeg håber i kom godt ind i det nye år og har både fingre og øjne intakte. Jeg glæder mig til 2017, som jeg er overbevist om bliver et godt år.

Ur: asos   Kalender: Atelier Aarhus

Først vil jeg lige vise jer mit nye ur, som jeg gav mig selv i julegave. Jeg synes det er så fint, og så passet det lige til min “alt skal være sort og guld”-periode. Det er et relativt lille ur, og fylder ikke meget på håndledet. Og så er det billigt! Uret er fra asos, hvor man kan få det til 150 kr! Jeg mener også at det er en en curvy udgave, hvis man har et lidt større håndled.

I det nye år kommer der til at ske en del. Først og fremmest flytter vi til Århus inden så længe. Det bliver en omvæltning efter at have boet i Aalborg i 3,5 år. Langt væk fra familie til nu at komme tæt på. Det betyder også at jeg skal til at pendle mellem Århus og Aalborg. Faktisk har jeg det fint nok med det, for jeg kan egentlig godt lide at køre i tog og have noget tid for mig selv. Og det betyder også at jeg kan få læst og ordnet andre praktiske ting i toget istedet for derhjemme. Det er nemmere at læse i toget, for der er ikke så mange alternativer. Selvom det betyder, at jeg skal op før fanden får sko på, så skal det nok gå. Der er ikke de problemer, som kaffe ikke kan løse 😉

Til efteråret skal jeg (forhåbentlig) også i praktik, og det tror jeg bliver vanvittig spændende. Jeg håber at jeg kan finde et sted, hvor jeg kan prøve nogle af de ting jeg har lært af. Og kunne det være inden for et at de emner jeg har skrevet projekt om, så ville det jo være faktastisk. Det skal blive spændende at teste sin viden i praksis – der hvor de virkelig gælder og kan gøre en forskel.

Hvad glæder du dig til i det nye år?Skriv en komentar