Månedens udfordring: Planlægning

I denne måned kan jeg endelig bruge min smukke kalender. Det har jeg venten på, og inden har jeg snydt lidt og brugt kalendersystemet fra Atelier Aarhus kalender til at skabe overblik.

Jeg skal faktisk ikke så meget i denne måned, da jeg har læseferie og kun skal til én eksamen. Derudover skal jeg dog også lige gøre klar til en flytning 😛 Hvis man ikke rigtig skal nå noget er det nemt at blive opslugt af ingenting eller ligegyldigheder. Det gider jeg ikke. I hvert fald ikke hver dag. Nogle dage har man brug for, at der ikke skal ske så meget. Andre dage er det rart at have en følelse af, at der sker noget og man får noget for hånde.

Sådan har jeg det lige nu. Jeg ved ikke om det er fordi at jeg har været træt efter projektaflevering, og nu er blevet frisk igen. Måske. Jeg bruger min kalender til at skrive op hvad jeg gerne vil nå og hvis jeg har en aftale. Det giver en fantastisk følelse, når man kan krydse sine gøremål af. Også selvom det bare er at sende en mail eller lave en omgang musli.

Hvad øver du dig på?Skriv en komentar