Late night shopping og eksamensforberedelse

I ugen der er gået er jeg begyndt læse til eksamen. Den ligger allerede på torsdag i næste uge, og jeg er meget spændt. Men jeg har også lidt svært ved at hidse mig op til det, for der er tusinde ting, jeg skal have styr på i den kommende tid. Flytningen er om to ugers tid og vi skal lige har styr på alt det praktiske. Det er bare lidt mere interessant, at få styr på det, end at læse til eksamen.

I sidste uge var jeg lige på et kort visit i Århus og det blev til lidt late night shopping. Nu tænker du måske, at jeg vil vise mine køb en i en spændende og smuk “blogger-collage”. Det kunne jeg godt, men det jeg købte var en opvaskemaskine. Ja, jeg er åbenbart sådan en, der er så kedelig at jeg da lige bruger 3.500 kr. på en opvaskemaskine. Men hey, det er det bedste køb jeg længe har gjort. Og jeg vil hellere have en opvaskemaskine end noget andet. Jeg er så træt af at vaske op og se på opvask at det gør helt ondt. Vores liv bliver meget bedre og nemmere nu 😂Skriv en komentar