Klar til livet som pendler

Om halvanden uge bliver min vej til forelæsningen liiidt længere end den hidtil har været. Fra at sidde 20 min i en bus, skal jeg nu til at bruge omkring 2 timer i tog og bus. Men jeg har det faktisk okay med det, for jeg håber at jeg kan udnytte tiden effektivt til at læse og så videre. Måske bliver jeg mindre optimistisk, når jeg skal afsted 5.20 for at være til forelæsning 8:15, men jeg vælger at gå positivt til det, for ellers bliver det godt nok nogle lange og triste dage.

Jeg tror stillezonen bliver min nye bedste ven og 7eleven kaffe min faste rejsemakker. Jeg håber at kunne bruge tiden om eftermiddagen til at få læst pensum, så jeg ikke behøver at gøre det, når jeg er hjemme. Om morgen tror jeg at jeg vil lytte til podcasts mens jeg drikker morgenkaffe, og måske også læse lidt, hvis jeg er frisk. I starten tror jeg ikke ligefrem at jeg er frisk, når jeg sætter mig ind i toget, der kører kl 5:51, men det kommer vel med tiden? Mon man kan omvendes til at blive et super A-menneske?

Pendler du også til dit studie?Skriv en komentar