Folk der inspirerer mig // Emma Martiny

Det faktisk først i løbet af det sidste halve år, at jeg har stiftet bekendtskab med denne seje kvindes online univers navngivet efter hende selv: Emma Martiny (hvem behøver at finde på et ‘kunstnernavn’, når man har sådan et efternavn 🙂 )
Universet rummer både kogebøger, en smuk blog, et skønt podcast (som jeg faktisk tippede om her), Atelier Aarhus der har lavet den smukkeste kalender, en youtube kanal og meget mere. Jeg er fascineret af hendes drive, og hvordan hun jonglerer med alle de her bolde, uden de falder på jorden. Hun er nok det, jeg vil betegne som en powerkvinde.

Fotos: Emma Martiny

Forleden hørte jeg Martiny podcast, som handlede om stress, om tillid og om at være en god ven overfor sig selv. Hvis man aftaler med sig selv, at man skal gøre noget, men så bryder aftalen er man jo egentlig en ret dårlig ven overfor sig selv, og man får ikke noget for hånden. Hvis det havde være en ven/veninde, der hele tiden brød ens aftaler, ville man jo nok blive lidt irriteret på vedkommende. Jeg synes det var en god sammenligning, og god reminder til en selv. Når man ligger om aftenen og ligger planer og sætter mål for dagen efter, så må man også overholde det. Hvis man ikke stoler på sig selv, så sker der jo ikke noget. Måske er det hemmeligheden bag hendes skabertrang og succes med samme.

Jeg er vild med, hvordan hendes fine billeder, blogindlæg, podcasts og youtube kanal alt sammen spiller sammen og går op i en højre enhed. Det er et samlet univers med flere medier, som oser af inspiration. Det sætter tanker i gang – på den positive måde og ikke den formanende måde. Selvom det er et relativt nyt bekendtskabt med Emma Martinys univers føler jeg allerede, at jeg er blevet suget ind i det og jeg er vild med det. Det er så gennemført og jeg glæder mig til at følge med fremover.

Hvem inspirerer dig?Skriv en komentar