Eksamen, champagne og binge watching af SKAM

Jeg var til eksamen igår. Jeg var meget spændt på udfaldet, men havde ikke supermeget lyst til at gå ind i lokalet. Heldigvis blev sommerfuglene i maven mindre og mindre, jo tættere vi kom på. Det skulle vise sig at blive en af de bedste eksaminer jeg har været til. Stemningen var god. Spørgsmålene var gode. Og vi jokede med hinanden, så vejleder og censor måtte bide deres grin i sig.

Jeg er vanvittig stolt af, at vi fik ros for vores projekt, for jeg synes virkelig at det var godt. Den eksamen kunne faktisk ikke være gået bedre, så det blev fejret med champagne og en øl, selvom klokken kun lige havde passeret 11. Det var lige meget. Det slog lidt hårdt, fordi ingen af os havde fået så meget at spise. Det måtte der gøres noget ved, så vi tog sgu på grillbar. Succesen var ikke steget os til hovedet og er en pita kebab ikke den helt rigtige måde at fejre en god eksamen på?

Da jeg kom hjem, kunne jeg godt mærke trætheden, som kom snigende. Spændingen havde ligesom lagt sig, så resten af dagen lå jeg på sofaen og så SKAM. Den nye sæson er jo lige kommet på DR TV. Det endte med at jeg så alle afsnit, kun afbrudt af en lille lur mellem afsnit 3 og 4.

Nu har jeg 10 dages ferie inden de nye semester starter. 10 dage som skal bruges på at slappe af og pakke lejligheden ned. Det bliver sgu lidt underligt.2 thoughts on “Eksamen, champagne og binge watching af SKAM”

Skriv en komentar