At blive et menneske igen // og glædelig jul

Projektet blev rettet færdig i går. Én dag før planlagt, hvilket betød at vi kunne få en fridag i dag. Den første i 17 fucking dage. En dag til igen er blive et menneske oven på zoombieperioden. Det tog lidt længere tid end jeg havde forventet. Jeg vågnede flere gange om morgen og var bekymret for, at jeg var kommet for sent op, fordi jeg er blevet vant til at skulle afsted hver dag.

Da jeg stod op 8:30, var det helt undeligt. Det var helt tomt. Hvad skal jeg nu lave? Efter et projekt kan man jo godt gå hen og få “post-projekt-blues”, fordi de kan føles lidt tomt og ensomt, når det er slut. Efter et langt bad fik jeg vasket noget at trætheden af mig og ryddet op i lejligheden som ligner en mindre krigszone.

Det er da lykkes mig, at ligne et menneske igen, og nu glæder jeg mig bare til at komme hjem til Århus og holde jul 😀

Glædelig jul til jer allesammen. Må jeres eksaminer være nemme og juleferien lang 🎅🏻Skriv en komentar