Månedens udfordring: Slap af

img_0915

Denne måneds udfordring blev lidt forsinket, men ikke desto mindre så kommer den her. I denne måned skal det ikke handle om at blive bedre til at gøre flere ting, eller fokusere, nej det skal handle om at slappe af.

I december er der mange ting der skal afsluttes, og mange ting der skal gå op i en højere enhed. For eksempel skal vi have skrevet vores projekt færdigt, der skal købes julegaver og alt muligt andet man skal huske.

Så i denne måned vil jeg forsøge at slappe lide mere af, sænke skuldrene og tage en dyb indåndning. Resultatet bliver sjældent godt hvis man er stresset og render rundt som en hovedløs kylling. Nogle gange er tiden måske bedre giver ud, hvis man lige tager en øjeblik og slapper af og gendanner overblikket.

Det vil jeg gøre. Huske de små pauser, hvor man kan koble fra og gendanne overblikket.

Hvad øver du dig på?Skriv en komentar