Inspiration til gaveindpakingen

Når man er på SU er det ikke altid at man kan give de mest prangende gaver, men det er jo også tanken der tæller. Og så kan man pakke gaverne pænt ind – jeg elsker virkelig at sidde og binde båndet pænt på og finde på nye metoder. Og det er netop det mit indslag til Bloggers by hearts julekalender skal bestå af.

gave_samlet

Jeg har lavet to versioner – den lidt avancerede og en retroudgave. Papiret er købt i Tiger (eller Flying tiger, som de kalder sig nu) og det samme er snoren og sølvbåndet. Den røde snor er fra Søstrene Grene.

gave_advanced

Den avancerede udgave er egentlig ikke så avanceret som det måske kan se ud til. Man starter med et vikle båndet tre gange rundt om pakken på den lange led. Herefter laves et kryds på bagsinden som normalt, og gaven vendes igen med forsiden opad. På forsiden bindes der en knude omkring den midterste af de tre strenge på den lange led. Det er lidt mere avanceret en den klassiske måde at binde båndet på og giver lige lidt ekstra.

gave_retro

Det brune papir indbød til en “retro pakke”. Den ene er men en helt simpel snor og en sløjfe. Det kunne også være rigtig fint med en lille grangren i sløjfen, men det havde jeg desværre ikke 🙁 Den anden pakke har lidt mere farve og er med en snor jeg fandt i Søstrene grene.

gave_samlet2

God fornøjelse med gaveindpakningen!

I morgen kan du læse det næste indlæg i Bloggers by hearts julekalender hos laesehestens.dk kl 92 thoughts on “Inspiration til gaveindpakingen”

Skriv en komentar