Året der gik på bloggen

Når jeg bladrer igennem alle de indlæg jeg har skrevet i år, så er det sket lidt af hvert. Der er sket store og små ting i mit liv, som jeg har delt med jer. Og der er også sket lidt med bloggens format. I starten af året satte jeg et mål om, at bloggens skulle være mere personlig og være mere mig frem for blot mine ord. Der er kommet flere selfies og meninger, og jeg kan faktisk godt lide det. Hvad siger I? 🙂

2016 var året hvor jeg:

✖️ Delte en uge af mit liv, hvor den både stod på eksamen og min 23 års fødselsdag. Målet var at vise både det svære og det gode ved at være studerende og at det er helt normalt at være frustreret. (Læs del 1 her og del 2 her)

✖️ blev bachelor!! Det var en vild proces, men hold fast hvor jeg stolt bagefter. Selvom det “bare” er en bachelor, som jeg egentlig ikke kan bruge til så meget udover at læse videre, så har jeg alligevel en uddannelse nu.

✖️ delte nogle lækre opskrifter – blandt andet iskaffen. Samtidig har jeg også lært at mestre kameraet nogenlunde og har fået taget nogle lækre billeder til bloggen

✖️ blev en del af et blognetværk. Det er spændende og nyt og jeg er stadig spændt på, hvor det skal bære hen. Det bliver spændende at udvikle på bloggen, så den kan vokse

✖️ lavede et interview med Lene Espersen. Jeg er ret stolt af det – dels fordi jeg har snakket med hende og hendes spændende karriere, og dels fordi at jeg synes det blev super godt!

✖️ tog flere debatter op på bloggen. Jeg har jo mange meninger, men det er ikke altid de kommer til udtryk. En debat kan være med til at sætte ord på nogle tanker, som andre måske også har – for eksempel; kan man blive til noget, hvis man ikke har et studiejob? eller må man være utilfreds med at få 12?

✖️ og så var det selvfølgelig også året, hvor C og jeg fik en lejlighed i Århus

Godt nytår! Jeg håber i har nydt at læse med, og at i vil fortsætte med at læse med i det nye år 😀 Skriv en komentar