Status på studielivet

Først og fremmest – hold fast, der er mange der har været inde og læse det forrige indlæg med min lille hemmelighed. Måske fordi alle troede at jeg var gravid? Der var i hvert fald et par stykker der hoppede i ;-P

cirkelkop

Det er ved at være længe siden at det har handlet om, at jeg render rundt og laver på mit studie. Jeg havde tre eksaminer, der lå ret tæt, men som nu er klaret. Jeg var ret smadret efter den sidste eksamen, fordi forløbet havde været ret intenst. Og samtidig følte jeg ikke, at jeg var ordentlig forberedt og blev bare ekstra stresset.

Sådan har jeg det heldigvis ikke mere. Nu er det mere stille og roligt i og med at jeg skriver projekt, hvor vi selv bestemmer rammerne. Jeg synes vores projekt at vanvittig spændende, og jeg glæder mig virkelig til at finde ud af, hvad vi kommer frem til.

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar