“Failure is part of succes” // Gratis plakat

failure

Da jeg lavede “Offline is the new luxury”-plakaten (kan stadig downloades gratis her) lavede jeg kort tid efter en makker til den med teksten “Failure is part of succes”. Faktisk hænger de begge to på min væg som en reminder om, at nogle gange må man gribe chancen og gøre det man tror på og håbe at de lykkes.

failure2

Plakaten “Failure is part of succes” er en reminder om, at man nødvendigvis må fejle for at blive klogere og fejlen er indlejret i succes. Hvis man vil have succes, må man også være parat til at tage et nederlag. Nogle gange må man altså bare kaste sig ud i noget med hovedet først, selvom man frygter at fejle. Måske går det galt, og så lærer man noget af det. Men der er jo også en chance for, at det går godt.

DOWNLOAD PLAKATEN HER (A4)


Skriv en komentar