En lille hemmelighed

C og jeg har gået med en lille hemmelighed i et stykke tid. Faktisk har vi vidst det siden i sommers, men der kommer jo et tidspunkt, hvor det ikke længere kan holdes hemmeligt eller skjules mere. Og nu er vi helt sikre, og der er ikke nogen vej tilbage. Det bliver lidt af en forandring, men jeg glæder mig rigtig meget til 2017, hvor det går løs

Vi flytter hjem til Århus i 2017! (og nej, jeg er ikke gravid selvom teaseren ovenfor godt kunne antyde det 😉😂 og ja, jeg er en af dem, der skriver Århus med Å og ikke dobbelt A. Der findes kun én dobbelt A, Aalborg.)

Vi fik allerede tilbudt lejligheden først på sommeren, men fik den ikke. En månedstid senere fik vi tilbudt den igen. Denne gang som nummer 1. Hvis vi sagde ja, var det jo afgjort at vi skulle hjem til Århus igen. Vi valgte at sige ja, og så var det besluttet. Det har hele tiden været planen at søge tilbage mod det østjyske, når vi var færdige, men nu bød muligheden sig lidt før tid. Og så må jeg tage besværet nu, og pendle ét semester, men til gengæld har vi en lejlighed, som kan blive boende i, i mange år og ikke bliver smidt ud af, når vi er færdiguddannelse om 1,5 år.


Jeg glæder mig helt vildt til et nyt kapitel og ikke mindst at komme tættere på venner og familie. Man går glip af meget, når man bor så langt væk.

Like bloggen på facebbok her


4 thoughts on “En lille hemmelighed”

Skriv en komentar