Aarhus street food

I fredags havde min gruppe og jeg et erinde i Århus i forbindelse med vores projekt. Da vi havde ordnet det og spist lækker morgenmad ved åen, havde jeg resten af dagen i byen og gik lidt rundt og fik set, om der var sket noget nyt.

Herefter smuttede jeg ned på Dokk1 og fik læst op på nogle dokumenter til projektet. Parentes bemærket, så er det er altså virkelig et godt sted at sidde og læse eller arbejde, hvis man ikke gider at sidde derhjemme.20161111_165837

20161111_163755

 

Da C havde fået fri gik vi op til Aarhus street food, som holder til i den gamle busgarage på rutebilstationen. Det er super hyggeligt og der er god plads. Vi gik en runde og så på de mange boder – det var næsten umuligt at vælge. Der var både pizza, mexikansk, thai og klassisk dansk mad. Vi endte med en burger med pulled duck og duck fat fries, og det smagte super godt, selvom det ikke var helt billigt.

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg besøger stedet 🙂

KIG MED PÅ SNAPCHAT (CHRISTINANDK)


Skriv en komentar