En weekend i Århus // besøg på Aros

20161029_115642

Det blev en virkelig skøn weekend i Århus. Faktisk den bedste jeg har haft længe – ingen læsning, ingen dårlig samvittighed. Kun hygge og afslapning. Lørdag var C og jeg på Aros og så blandt andet Joana Vasconcelos’ mange sjove kunstværker, som alle indeholdte en form for humor, symbolik og kritik på samme tid.

aros

Jeg synes det var ret sjov måde at fremføre en samfundskritik på. I mange af værkerne var der også en dobbethed, som var ret sjov. For eksempel skoen, som er lavet af gryder. Den symboliserer jo både kvinden som underdanig og kvinden som sexet og magtfuld. Det var jeg ret vil med.

Vi så også Robert Mapplethorpe’s virkelig smukke fotografier. Wow, de var flotte! Lyset, kontrasterne og fremstillingen af motiverne var virkelig flotte. Jeg havde travlt med at beundre hvor flotte billederne var med sit perfekte lys, mens nogle andre havde travlt med at blive forfærdet over nøgenhed. Det var jo slet ikke dét det handlede om. De handlede om meget mere end det.

20161029_110330-pano aros2

Det blev naturligvis også til en tur i Regnbuen. Det hører sig med. Det var om formiddagen, så solen var stadig på vej op over Århus, og det så virkelig fint ud, med byens tårne. Jeg kalder billede “Lav sol over Århus” opkaldt efter Gnags’ sang 😉 Nu er det ikke fordi jeg er sådan en Politiken plus-type og er helt vildt finkulturel, men jeg synes det er interessant. Det må være noget der kommer med alderen..

Jeg håber også at I har haft en skøn weekend!

LIKE BLOGGENS FACEBOOKSIDE HER


2 thoughts on “En weekend i Århus // besøg på Aros”

Skriv en komentar