Interview med Lene Espersen

Lene Espersen i Agenda Jeg har slet ikke fortalt jer, at min interview med Lene Espersen er på gaden nu! I sommerferien lavede jeg et interview med hende, som en del af min skribent-tjans på Aalborg Universitets studenterblad Agenda. Nu læser jeg jo Politik & administration, så jeg synes hun er en spændende dame med en imponerende karriere – så kan man være enig eller uenig i den politik, som hun har ført. Det er en helt anden snak.

Hun var så sød at snakke med, og jeg fik nærmest snakket øret af med alle de spændende fortællinger fra hendes karriere og vejen til toppen af dansk politik. Det var en spændende opgave, og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, at det blev et superfint portræt af en powerkvindes imponerende karriere. Jeg er lidt stolt af det 😉

Lene Espersen i AgendaMin skribent-tjans er på frivillig basis, og selvom jeg ikke får nogle penge, så får jeg så meget andet igen. En oplevelse som denne er med til at gøre det rigtig sjovt. Det er noget man kan tage med sig videre. Så hermed et slag for frivilligt arbejde – hvis man investerer lidt af sig selv, kan man få en masse tilbage.

Du kan læse portrættet HER eller snuppe et blad rundt om i Aalborg by 🙂

 Skriv en komentar