Det er ikke fordi jeg ikke vil, men…

img_0012

Hej med jer.

Jeg havde så mange ambitioner og ideer til bloggen. Min ‘kladder’-mapper er fyldt om med ideer, men jeg har bare haft for lidt tid til at udføre dem. Og da jeg endelig havde tid, blev jeg syg. Nu hvor jeg har lysten, skal jeg – ja, I kan vel efterhånden gætte det. Når jeg er stille er det typisk fordi jeg skal til eksamen. Og lige pt. er jeg det i tide og utide.

Den gode nyhed er, at det er den sidste i rækken på dette semester 👏 Herefter venter projektet, og det glæder jeg mig til – vil i høre mere om, hvad jeg skal skrive om? Det jeg egentlig prøver at sige er, at det ikke er fordi bloggen er ved at lukke ned, jeg er bare endnu en gang ramt af eksamen.

VI ses på den anden side 🙂

KIG MED PÅ SNAPCHAT (CHRISTINANDK)

snapSkriv en komentar