En rigtig hyggeaften

img_0827
Indlægget er lavet i samarbejde med rabble | Ambassadør

Lige for tiden er der ikke meget kærestetid i vores lille aalborgensiske hjem. Vi ser ikke så meget til hinanden fordi C pendler til Århus og kommer derfor af og til sent hjem. Og når jeg samtidig også render til arrangementer eller som i går redaktionsmøde, så føles det nogen gange som “når mor lige er kommet, er far lige gået”. Det er lidt noget andet end vi har været vant til, men så handler det jo bare om, at få det bedste ud af det og hygge os, når vi så endelig er sammen.

Fredag aften er især afsat til sofahygge med en film og snolder. Snolder er en vigtig detalje i denne sammenhæng for ellers er det slet ikke lige så hyggeligt 😉 Vi har fundet super mange gode film på Viaplay, for der er lidt for enhver smag og det bedste ved Viaplay er, at der hele tiden kommer nyt indhold. Og det er ikke kun film og serier, der har nogle år på bagen, men også forholdsvist nye, hvilket er virkelig fedt. Klik forbi Rabble og find et godt tilbud på gratis prøveperiode på viaplay, så du kan få adgang til alle de gode serier og film. 

Og nu vi taler om Viaplay, så vil jeg altså også lige tippe om, at der er kommet nye afsnit af The blacklist. Det er faktisk en af mine yndlingsserier, og det er en super god en af slagsen, og egner sig ret godt til at se sammen. Den indeholder lidt for enhver smag og spændingen er i top hele tiden. Det er fjerde sæson, som lige er begyndt, og der er stadig ufattelig mange ubesvarede spørgsmål. Den er vildt god!

God fredag og weekend til jer derude! Jeg håber også i får en god hyggeaften med snolder i rigelige mængder 🙂

20164251541421100_sbigSkriv en komentar