Tilbage til hverdagen og struktur

IMG_0082_crop

De sidste 14 dage har jeg virkelig været decideret ugidelig. Sommerferien har fået lidt for hårdt fat i mig og jeg har virkelig ikke vidst hvad jeg skulle give mig til. Og når jeg endelig har sat mig noget for, så kan jeg ikke holde koncentrationen. Et typisk tegn på, at man trænger til at komme retur til hverdagen igen.

Derfor skal der mere struktur til, og jeg øver mig at skabe overblik over, hvad jeg skal og gerne vil nå. Og så holde det! Hver aften har jeg store ambitioner for, hvad jeg skal lave dagen efter, men om morgenen tager det lang tid at gnide søvnen ud af øjnene. Jeg trænger til en hverdag igen og noget jeg skal.

Derfor jeg jeg også bestilt den fineste kalender fra Atelier Aarhus, som du sikkert har hørt om, hvis du følger med hos Emma Martiny. Jeg tror den bliver et god redskab til at få overblik og holde mig selv lidt i ørene. Nu glæder jeg mig bare til at den kommer og at det bliver 2017, så den kan komme i brug.

Og jeg glæder mig også til i morgen, hvor jeg starter på kandidaten i politik og & administration. Selvom mit skema er meget tætpakket med en masse undervisnig og en eksamen allerede om 2,5 uge, så glæder jeg mig faktisk til at komme igang.

 Skriv en komentar