Stilhed og nyt design

_MG_7540

Det er en lidt underlig periode lige nu. Jeg har vanvittig meget lyst til at bruge mange kræfter på bloggen – skrive gode indlæg og øve mig på at fotografere og få bloggen til at vokse. Men på den anden side fylder mit studie rigtig meget lige nu, og det tager både meget tid og tankevirksomhed, så når det kommer til bloggen, bliver den nedprioriteret, for jeg gider ikke udgive halvdårlige og kedelige indlæg bare for at udgive noget.

Lige nu, hvor jeg sidder og skriver på dette indlæg har jeg faktisk en fridag, som er dedikeret til at gøre alt det, som jeg ikke har haft så meget overskud eller tid til de forgangne uger. Jeg har blandt andet fået tilpasset et nye tema! Jeg synes det gamle var blevet lidt for rodet og der var nogle funktioner med billederne, som jeg ikke var helt tilfreds med. Men nu tror jeg at det bliver mere overskueligt, og det bliver bedre plads til gode, store billeder. Ellers ligner det jo næsten sig selv 🙂 (Sig endelig til, hvis der er noget, der ikke fungerer)

Selvom dagen startede meget tidligt, da jeg skulle aflevere min eksamensopgave, så er det alligevel blevet en rigtig god dag. Jeg har fået givet bloggen den opmærksomhed, jeg synes den har fortjent længe, og nu spiller det igen.

FØLG MED VIA FACEBOOK HER


Skriv en komentar