På det seneste #7

20160926_125416

Det er ved at være lang tid siden, at jeg at delt et På det seneste-indlæg med jer. Helt ærligt, så laver jeg faktisk ikke så mange spændende ting for tiden – det meste af tiden går med mit studie. Ikke desto mindre er da sket nogle små ting

På det seneste har jeg

➕ skrevet en artikel til Agenda om Lene Espersen. Jeg var ved at revne af stolthed og en slags “starstruckhed”, da jeg havde snakket med hende, og jeg kan ikke vente til oktober, hvor bladet kommer. Jeg er så spændt på at se resultatet og hvordan det bliver taget imod.

➕ allerede være til den første eksamen på 7. semester. Så er man ligesom i gang. Jeg har ingen ide om hvor godt det blev. Det plejer at betyde at det er gået nogenlunde hæderligt, men nu må vi se.

➕ bestilt nye hårbånd fra eBay. Det er faktisk første gang jeg har købt noget der (blogger rookie mistake 😂) og de kan ankomme any minute. Jeg glæder mig, for det er næsten blevet min signaturfrisure efter jeg har fået “kort” hår her i sommers og jeg kunne virkelig godt bruge lidt variation, så det ikke er det samme hårbånd hele tiden.

➕ er jeg begyndt at øve mig i at skrive ned, når der er noget jeg gerne vil have gjort – inspireret af min Atelier Aarhus kalender. Det går meget godt, og jeg kan faktisk godt lide det. Næste øvelse bliver planlægning, for selvom jeg gerne vil nå det hele på en gang, så er det altså ikke muligt. Det ender bare med, at intet af det bliver gjort

KIG MED PÅ SNAPCHAT (CHRISTINANDK)

snapSkriv en komentar