Den nye hverdag // hvordan går det?

ølkasse

Der er gået et par uger, hvor vi har haft tid til at falde til i den nye hverdag. Det er stadig et lidt speciel følelse, for min kæreste C kender jo godt min hverdag, vores fælles venner som jeg stadig er sammen med og det jeg beskæftiger mig med, mens jeg kun har en fjern anelse om hans uddannelse. Jeg er jo fortsat af samme spor, mens han har valgt en ny vej.

Det kræver en del planlægning, når vi ikke længere har det samme skema og samtidig skiftes til at komme sent hjem. Det er en logistisk puslespil, som skal gå op ift. hvem der laver mad osv. Samtidig er det også en helt ny situation, når vi er sammen herhjemme, og det kræver en forventningsafstemning. Skal vi kun være sammen og hygge os med en serie og snakke om dagen, eller kan man godt trække sig tilbage og læse selvom man i forvejen er kommet sent hjem?

Jeg tror vi har fundet en balancegang, hvor vi har fået tid og rum til at gøre det vi hver især brænder for, og det er positivt. Jeg har også fået et større rum til eksempelvis at bruge tid på bloggen og sidde og nørde med den eller tage billeder, og jeg kan godt lide at have lille “hemmeligt” projekt, som kun er mit.

For nogen kan denne situation måske virke fjollet – hvordan kan det være så svært? Det er da meget normalt at man har to forskellige hverdage med forskellige uddannelser/job. Ja, det er ret normalt, men det har bare aldrig være et vilkår mens vi har været sammen. Vi har altid være meget sammen. Så meget, at vi til tider er blevet opfattet som en enhed, og det skal vi, måske mest mig, løsrive os fra nu.

FØLG MED VIA FACEBOOK HER


Skriv en komentar