Jeg prøver at holde af hverdagen

briller3

… men det er ikke nemt. Jeg øver mig i at sætte pris på hverdagen og holde af den, men det kan være vanskeligt. Hvordan holder man lige af en hverdag, hvor man står op kl 6:00, har en lang dag med undervisning, kommer sent hjem og er træt, men skal alligevel forsøge at læse de mange sider til dagen efter, for til sidst at gå tidligt i seng og gentage det hele dagen efter? Det er ikke nemt. Absolut ikke, men man kan jo øve sig.

Jeg prøver virkelig at se det gode i det, for hvis jeg udelukkende fokuserer på, at jeg er træt og det er hårdt, så bliver dagen endnu længere og endnu mere træls. Hvis jeg i stedet forsøger at fokusere på at få en god morgen, lytte til undervisning og tænke over den, og bagefter komme hjem og få en lille pause og nå de små mål, jeg har sat mig, så går hverdagen lidt nemmere.

Jeg mestrer absolut ikke denne kunst endnu, men jeg prøver at se mit brok fra den lyse side. Prøver skifte fortegn og prøver at bevare overblikke og se det i et større perspektiv. De dage hvor min planlægning og hverdag går op i en højere enhed, er nogle gode dage, og dem forsøger jeg at skabe flere af. Jeg prøver af holde af den forbandede hverdag, som momentvis kan være svær at elske.

Hvad gør du for at holde af hverdagen?

KIG MED PÅ SNAPCHAT (christinandk)

snapSkriv en komentar