Første dag som kandidatstuderende + tip til billige studiebøger

IMG_0297_crop

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble | Ambassadør

Billedet er faktisk et fraklip fra dengang jeg skrev om hørebøfferne fra bluvi, men mit humør på billedet passer ret godt til hvordan jeg har det nu. For jeg er glad. Glad for at være kommet i gang og glad for igen at være en del af et fællesskab. Jeg ved ikke hvor mange vi fik sagt til hinanden “Det er sgu godt at være i gang igen”. Og der er det. Så nu jeg altså kandidatstuderende og et skridt tættere på titlen som cand.scient.adm. Det føles nu meget godt.

Med studiestart følger også en rippet konto, når der igen skal købes nye bøger. Nu har jeg jo seks semestre i bagagen, og har efterhånden fundet nogle måder er en minimere udskrivningen. Dels kan man benytte bogpriser.dk (pendant til pricerunner), hvor man kan tjekke priserne. Jeg bruger også ofte de gavekort jeg optjener, når jeg svarer på spørgeskemaer til at nedbringe regningen, når jeg køber mine bøger (se dette indlæg, for at få tips til hvor du kan få disse gavekort)

Men man kan godt få regningen længere ned. For eksempel kan man besøge Rabble og finde en rabatkode, så man eksempelvis kan få fri fragt. Det tæller jo altsammen. Og jeg har faktisk fundet mine bøger til dette semester via CDON, som jeg ikke var klar over havde studiebøger, men de har altså udvider deres sortiment kraftigt, siden jeg besøgte siden sidst. Det viste sig, at den bog jeg skulle bruge var billigere der, end alle andre steder, og med Rabble kan jeg også få gratis fragt på CDON. Det var jo helt perfekt.

Så hvis du endu ikke har fået købt alle dine bøger, så tjek lige bogpriser.dk og find det billigste sted, og så husk lige at kigge forbi Rabble og se om du kan få yderligere rabat 🙂

20164251541421100_sbigSkriv en komentar