Chia pudding: Hurtig og lækker morgenmad

chiapudding_crop

Jeg har tidligere delt en opskrift på Over night oats med jer, men nu har jeg fundet et ny og endnu nemmere måde at lave det. Ja, det kan faktisk blive nemmere. Jeg er begyndt at følge Carla Mickelborg på youtube og i en af hendes videoer så jeg, at hun havde sin chiablanding i køleskabet, som så blev blandt op med yoghurt om morgenen. Det er jo meget nemmere end at lave én portion hver aften. På den anden måde har man jo til et par dage ad gangen, og det egner sig også rigtig godt, hvis man skal have sin morgenmad med på farten.

Jeg har lavet min egen version af chia pudding, som, hvis jeg selv skal sige det, smager virkelig godt! Det smager lidt af dessert og så mætter det virkelig meget.

chia pudding

Ingredienser (nok til 2-3 portioner)

  • 3 spsk chiafrø
  • 6 spsk mælk
  • 8 spsk vand
  • sukker/honning
  • vaniljesukker

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne i et lufttætbeholder og stil det i køleskabet natten over. (det ser lidt ulækkert ud, men lad dig ikke skræmme af det)
  • Næste morgen blandet 1-2 spsk chiablanding med skyr eller yoghurt
  • Pynt med lækker topping – evt lidt bærkompot og musli eller hakkede nødder. Det er rigtig godt med lidt knas
FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar