Atelier Aarhus // Den smukkeste kalender

atelier aarhus

Jeg har vist fortalt om Atelier Aarhus kalenderen før, men jeg er altså helt pjattet med den. Da stod op i går morges tikkede der en sms ind om, at den lå nede i min postkasse, og jeg blev virkelig glad, men jeg måtte vente med at pakke den ud til om eftermiddagen. Min dag var egentlig ret kort med “kun” fire timers undervisning, og jeg havde egentlig glemt alt om, hvad der ventede hjemme i postkassen indtil jeg låste døren op. Fordi det var en kort dag, skulle jeg have læst en masse, da jeg kom hjem, men det måtte altså lige udskydes til jeg havde pakket pakken ud (og taget et par billeder naturligvis 😉 )

Atelier Aarhus

Den var pakket så fint ind med en personlig hilsen fra Mette og Emma, der er de kreative kvinder bag kalenderen. Det var virkelig fint, og jeg blev bare ekstra glad for den. Jeg er allerede tyvstartet og begyndt at bruge kalendersystemet, og det fungerer ret godt for mig. Lige pt. øver jeg mig i at være produktiv, fordi jeg gerne vil nå mange ting, men har ret begrænset tid, når jeg har så meget undervisning, men kalendersystemet har hjulpet til, at jeg får gjort størstedelen af det jeg gerne vil. Det er lidt af en omvæltning, da jeg førhen bare har brugt min computer til at notere hvad jeg skal nå, men det er som om, at mine mål er mere bindende, når de står på skrift. Så kan man ikke bare slette dem med et enkelt klik. Når det står på papiret forpligter det.

Atelier Aarhus

Lige nu ærger jeg mig bare over at der er så lang tid til januar 🙂 Indtil da må jeg nøjes med min notesbog og beundre min kalender på ydersiden, for den er virkelig fin, og jeg er allerede rigtig glad for den.4 thoughts on “Atelier Aarhus // Den smukkeste kalender”

Skriv en komentar