All you need is good coffee // Karamel latte

karamellatte

Med god kaffe kommer man altså virkelig langt! Jeg drikker ikke vanvittig meget kaffe, men når jeg gør, så skal det også være godt. Især fordi jeg enten drikker kaffe sort eller som cafe latte – alt indimellem bryder jeg mig ikke om. Og det skal helst være Blå cirkel, for den er hverken for ’sur’ eller for bitter. Coop, i ringer bare, hvis i mangler en ambassadør for Cirkel kaffe 😉

karamellatte3

Lige for tiden er karamel latte min hofret. Av min arm, det er virkelig lækkert. Når jeg laver det, bruger jeg min mælkeskummer fra Bodum, men man kan altså også bare bruge et syltetøjsglas (se fremgangsmåde her). Og så har jeg købt en lækker karamel kaffesirup – der findes utrolig mange varianter, men den på billedet er købt i Føtex til 40 kr. Den smager fint og man skal kun bruge ganske lidt, for ellers bliver det for meget af det gode.

karamellatte2 Jeg elsker virkelig det fine skum på toppen, for så ved man at det er en god kop. Man kan eventuelt lige dryppe med lidt sirup på toppen også, så bliver det ekstra lækkert.

Hvordan foretrækker du din kaffe?

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER


Skriv en komentar