Syltede rødløg – det lille ekstra pift

syltede-rødløg

Da min kæreste og jeg igår havde slæbt vores nyanskaffede foodprocessor hjem fra en større indkøbstur, skulle vi se hvad den duede til. Så mormor og morfar her fik travlt med at sylte 😛 Det blev til en omgang syltede agurker og rødløg. Måske er det ikke alle, der lige har fanget fidusen med syltede løg, men det smager virkelig lækkert. Det er blevet meget populært på cafeerne, og instagram vælter også i billeder med de fine, små, lyserøde løg der titter op af en lille skål på brunch tallerkenen.

Syltede rødløg er virkelig gode til en salat og giver lige et lille ekstra pift og gør det dermed lidt mere spændende. Det smager også fantastisk i en sandwich. Måske lyder der lidt fjollet, men prøv det. Det er virkelig nemt og smager godt. Og så ser det også pænt ud 😉

20160810_182017

Opskrift

  • Rødløg
  • 1,5 dl. eddike
  • 1 dl. vand
  • 3 spsk sukker
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienserne til lagen i en gryde og giv det et let opkog
  • Imens skæres løgene tynde i skriver (man kan bruge en foodprocesser til dette)
  • Inden løgene puttes i glasset skylles det godt med kogende vand
  • Put løgene i glasset og hæld den varme lagde over.
  • Luk glasset og lad det køle af inden den kommes i køleskabet.
FØLG MED VIA FACEBOOK HER


4 thoughts on “Syltede rødløg – det lille ekstra pift”

Skriv en komentar