Skønhedsfavoritter på SU-budget

beauty_collage

Det er ikke så tit, jeg laver indlæg om skønhed eller beauty om man vil. Din simple forklaring er, at jeg ikke går super meget op i det, og jeg er på ingen måde med på moden med contouring og lignende. Jeg holder det nok lidt mere simpelt. Og billigt! Alle mine yndlingsprodukter koster ikke særlig meget, men ikke desto mindre er de virkelig gode!

wet brush

Til håret bruger jeg en “speed blow dry spray”, når jeg har vasket det og der skal tørres. Man sprayer det bare i håndklædetørt hår og reder det ud med sin børste. Det beskytter mod varme, gør det lettere at rede håret ud og så går det også lidt hurtigere, når man har gang i føntøren.

Til at red hået har jeg købt en wet brush. Det er efterhånden blevet utrolig populære, og det er med god grund. Det er meget nemmere at rede vådt såvel som tørt hår, og det river ikke i håret. Samtidig bliver håret også fint og blankt. Der findes mange forskellige modeller, men jeg har købt min i Normal til kun 89 kr. og jeg er virkelig glad for den.

beauty hud

Til huden bruger jeg en baby creme fra matas – ikke så tit, men når der er behov. Min hud er ret sart, så det er ikke alt jeg kan tåle. Denne baby creme er uden parfume, parabener og andre dårligdomme og gør huden fin og blød. En anden fordel ved denne creme er, at den ikke fedter. Jeg bryder mig ikke om den fedtede fornemmelse man kan få, når man tager creme på, og den er man heldigvis fri for med denne creme. Så skidt med at den egentlig er til babyer.

Hvis det går vildt for sig bruger jeg lidt pudder for at skjule de trælse ting på huden. Den her er fra H&M (inden de lavede deres make-up serie om) og den fungerer fint, selvom den sikkert er fylde med dårligdomme. Børsten er også fra H&M og er super god.

beauty_mascara

Første gang jeg hørte om denne mascara var faktisk ved Decormaniac, og efter dette drønede jeg ned i Normal og fik fat i en. Den er super god og gør vipperne lange og fine. Og så koster den kun omkring 30 kr (!!) Den eneste ulempe er, at der kommer rigtig meget på børsten, så det kan være en god ide lide at “tørre den af” på kanten inden man går i gang med vipperne.

Det var et lidt anderledes indlæg end der plejer at være her på domænet, men jeg håber at I kunne lide det. Skriv gerne en kommentar, hvis i vil have flere af disse indlæg eller andre ting, I gerne vil have jeg tager op.

FØLG MED VIA:
FACEBOOK • BLOGLOVIN • INSTAGRAM


2 thoughts on “Skønhedsfavoritter på SU-budget”

Skriv en komentar